Saturday, July 16, 2011

Etapp 14 (3)

Det är många som ringer in och frågar om Roy är med där framme. Nej, men där är ett par andra fdjare, till exempel gamle casar. Voigt har en lagkamrat med sig, gerdemann, linus om ni minns honom från häromåret.

Första topen redan efter 26.5 km, den klassiska portet-d'aspet, här kraschade och dog Casartelli, RIP, 1995, ett monument finns längs vägen och ryttarna brukar göra något tecken när det passeras, ibland stannar de till och med för en tyst minut längs vägen. Tre dagar efter kraschen vann en av hans lagkamrater en episk seger som han tillägnade casartelli, vad heter han? Dagens andra tittarfråga.

Uppför aspet har täten nu dragit ifrån rejält, över fyra minuter nu! Vi borde ha insett att detta skulle hålla; varför skulle jens gå med i ett på ytan dödsdömt utbrott om han inte visste att det skulle hålla? Elementärt, men vi missade det. Var inte oroliga, vår chefsanalytiker är redan på väg hem och vi komer att anställa en ersättare inom kort.

Över toppen, en av alla dessa fdjare spurtar åt sig bergspriset, klungan tar det lugnt, mycket lugnt, de har tappat ytterligare en minut på ingen tid alls.

No comments:

Post a Comment