Tuesday, July 19, 2011

Etapp 16 (2)

Som alltid rycker några direkt från start. Vem där? Millar!! Vilken kille! Klungan släpper inte iväg honom dock, oklart varför. Lite taskigt tycker vi. Förhoppningsvis ansluter några så vi kan få lite fart där fram.

Nej, det gick inte. Det var en ganska sympatisk utbrytning måste vi säga med flecha, han som mejades ner av den kvinnliga franska tv-föraren och Martin, han som jobbat så hårt och osjälviskt i htc, roy, som blev så grymt ikappåkt av den obarmhärtige thor och chavanel, den franske mästaren. Vad klungan hade emot dessa kan vi inte förstå men det är inte alltid man kan förstå, minns till exempel garmins elaka inkörning häromåret med enda syfte att förhindra att gamle george fick en välförtjänt gul tröja som minne av allt sitt osjälviska arbete under åren.

Det kan bli en mycket hård dag för europcar, hur ska de kunna kontrollera en vild massa som haft en vilodag och där många ser sin sista chans i år att ta en etappseger. Vi tror att de helst vill se en utbrytning som några andra vill jaga ikapp till exempel Lotto för Gilbert och för sin belgare i den prickiga.

2 comments:

  1. Long story, här t ex: http://www.timesonline.co.uk/tol/sport/more_sport/cycling/article6719312.ece

    ReplyDelete