Tuesday, July 19, 2011

Etapp 16 (7)

De tre i täten är alltså en ung norrman, en mycket gammal norrman och en kanadick med ett norskt efternamn, vart är världen på väg?

Krasch! Inte så allvarligt men det var försteman i klungan så Tommy och de andra tappar lite fart. Evans flyger nerför! Det blir svårt för Conta o Sammy att hänga med, måste ta stora risker.

Den norska kontingenten närmar sig mål, Hagen är ensam mot två garminåkare, han borde vara chanslös men är den bäste spurtaren. Thor o Ryder måste försöka rycka sönder honom. Det gör de inte. Ryder drar upp spurten, men thor skriker, nej, det är för tidigt! Sakta, sakta igen. Ryder vänder sig om, nej inte än. Hagen tittar på Thor som tittar upp på läktaren, låtsas helt ointresserad, hagen följer thors blick, då sticker Thor!! Hagen missar helt!!! Thor! Den gamle har slagit den unge med ren och skär list, en handbollsfint på upploppet. Lustigt!

Evans har fått en jättelucka! Touren kan vara avgjord!! Alberto visar tänderna, sliter, ligger bakom Sammy men Cadel är en grym tempoåkare så logiken talar för att spanjorerna inte ska ha någon chans att komma ikapp.

1 comment: