Saturday, July 16, 2011

Etapp 14 (9)

Över agnes, tätgruppen har växt, voigt och linus och ett antal till har anslutit. Leopard kör fortfarande frenetiskt i klungan, ännu o'grady, otroligt. De verkar ha en ny hjälte varje dag som kan dra och dra i all oändlighet.

En bask! Vådlig körning utför, ingen vågar följa med. Ska vi få två raka baskiska segrar i pyrenéeiska bergsmålgångar? I så fall blir det vildsvin på spett ikväll i bilbao.

Krasch! Ajajaj, ten dam, åker av ut i gräset och det är tvärstopp, ramlar över cykeln med ansiktet först i marken, fy tusan, det måste ha gjort ont som satan. Ytterligare misär för Rabobank, de har haft sin sämsta tour i mannaminne.

Bakom leopard ligger en voeckler, han ger sig aldrig, aldrig! Gilbert har svårt att hänga med. Han befinner sig lite i ingenmansland vad gäller de olika tröjorna. Han vill kämpa om den gula, men han har trillat in i kampen om den gröna, vilken ska han välja? Realistiskt sett den gröna men hans kämpainstinkter väljer nog den gula ändå sp det kommer att sluta utan tröja för phillippe.

2 comments:

  1. Läser i den officiella TdF iPhone appen att Jens kraschat två gånger utöver han som landade på ansiktet...

    ReplyDelete
  2. Patience, patience, vi missar intet.

    ReplyDelete