Friday, July 22, 2011

Etapp 19 (13)

Intrikat! Rolland kör ju som bekant i ungdomstävlingen mot esten i Cofidis så i och med att han ligger med där framme måste Cofidis köra i klungan. Genom att lämna sin lagkapten i sticket har alltså Rolland i själva verket gett Tommy nio nya hjälpryttare! De är snart ikapp täten!

Fuglsang! Går upp och drar för schleckarna!! Bara cadel hänger med!!! Jakob, vänd dig om!!! Ser du inte att du har skakat av dig dina kaptener? Nu ser han det. Evans är ensam där framme nu, men han är snart uppåkt. Det är ofattbart brant i början av huez.

Contador!! Jätteryck!!! Ingen svarar. Han är inte jättefarlig men se upp! Låt inte minuterna rinna iväg. Voeckler är nu avskadad igen. Låt oss anta att han har nio liv, hur många har han då använt? Vi har tappat räkningen.

Contador bara flyger ifrån. Han vill vinna idag, plåster på såren. Schlecks måste bli av med Cadel nu, de kan inte låta honom bara ha en minut upp inför tempot. Allra längst fram är Rolland med den gode Ryder, kanadensaren med norskt efternamn. Contador drar upp tempot ytterligare, Rolland kan hänga med än så länge.

Längre bak Evans och Andy, för en gångs skull behöver Cadel inte jobba, lämnar allt åt Andy. Ombytta roller! Olidligt spännande, men det har bara börjat.

No comments:

Post a Comment