Tuesday, July 19, 2011

Etapp 16 (5)

Berg! Inte så högt men ändå, ett berg. Thor & co har fortfarande sex minuters försprång. Deras grupp har splittrats något lite men det är nog inget att bry sig om; det kommer en nedförsbacke snart och där kan allt hända. Det är regn, storm och svinkallt, det kan bli mycket farligt.

I klungan drar bmc, de kanske vill sätta lite press på Tommy. Får vi en se en vansinnesattack från Cadel? Kanske det! Missa inte det i så fall! Nu!! Contador!!! Jätteattack!!!! Klungan sover, ingen reagerar! Leopard, cadel och tommy hämtar in. Nu är det Fabian, Andy, Fränk, Conta och Tömma. Sanchez! Den lille basken! Nej, han ansluter bara. Ändock, ett livstecken från alberto, kanske såg tommy lite lite pressad ut, han hade inte helt lätt att ansluta. Andy vill köra, kom igen gubbar! Vi har hängt av Basso, låt oss köra nu! Men nej, ingen lyssnar på Andys ord av visdom.

I täten har Hesjedal och ignatiev fått en liten lucka, strax efter dem är Thor och Hagen. Thor kan inte jaga för hesjedal är hans lagkamrat. Han nöjer sig med landsmanarulle.

No comments:

Post a Comment