Tuesday, July 19, 2011

Etapp 16 (6)

Contador! Voeckler svarar, Andy också. Nu kör de!! Evans har stora problem att komma ikapp och Contador släpper inte på farten, manar tommy att komma upp och köra men tömma går inte på den lätta.

Conta tittar sig om, ännu är inte klungan ikapp, lägger i en högre växel och kör igen. Tommy! Stora problem!! Evans tar sig ikapp men Tommy är slut! Andy också!! Han lägger sig med Tommy, men där fram har Conta, Evans och sanches lagt ner hammaren. Evans, han lurade oss alla. Sanchez ligger faktiskt före Conta i sammandraget så detta är en mycket farlig trio.

Andy sliter som en varg för att broa luckan men det går inte. I täten är de båda norrmännen ikapp hesjedal, thor kör förbi sin lagkamrat för att hänga på edvald. Han bör nog få med sig ryder ner, två mot en är bra.

Contador rycker igen! Superform! Det är inte brant så att Andy och Fränk har sådana problem är oroväckande. De borde nog ha försökt knäcka abbe o cadel i pyrenéerna, men vi har redan pratat om det.

Conta, Sammy o Cadel har ungefär en halv minut på klungan när de åker över toppen, nu väntar en mils livsfarlig utförskörning.

2 comments:

  1. Spännande dag och en stor norsk framgång - svenskarna håller sig hemma och filar på lagren.

    ReplyDelete