Wednesday, July 13, 2011

Etapp 11 (2)

Rullandet avklarat, nu är det nerför och sedan mål. Klungan äter långsamt upp utbrytningen. Där är ett hällande regn. HTC gör allt jobb i klungan. Enorm motvind, inte så kul att ligga längst fram. Andra lag strax bakom är Sky, kanske för den unge kvicke Swift, Garmin, är det månne en Farrardag idag och Lotto för en repris men nu när folk tar Greipel på allvar kan det inte hända, sorry chaps. BMC är med i bakgrunden också, för att hålla cadel säker på rätt sida av eventuella missförstånd.

Lars Bak lägger sig längst, just det, bak. Han har gjort ett otroligt jobb för sitt htc idag men nu är det slut. HTC börjar få slut på folk nu, de kanske inte klarar detta själva! Ajajaj!! Andra lag får hjälpa till nu för sjutton gubbar.  Goss är slut, lämnar klungan, nu Eisel, redan sex km från mål, alldeles för tidigt! Utbrytningen kämpar frenetiskt! De vägrar ge sig! Har de inte läst instruktionsboken?

Äntligen, petacchis lampre går upp och hjälper till, de inser att htc inte kan ta in detta själva med något tåg i behåll och således inte kommer att försöka mycket längre. Det är mycket vått.

Fort nu! Lampre snabba! Mycket regn, alla oroliga, tar sig fram, tätt, trångt, intimt. En dansk längst fram ger sig inte, men det är att elda för kråkorna, han kommer att bli uppäten inom kort.

Snart spurt, olidligt spännande!

No comments:

Post a Comment